Over mij

Hi, ik ben Celine.

Gewichtsconsulent, personal trainer & lifecoach. Maar naast al deze titels ben ik ook vrouw van Ben en moeder van twee geweldige kinderen, Milou en Dex. Samen wonen we in Julianadorp, met onze honden Maui en Dory en twee katten Nala en Mulan.

Ik hou, als kind van een Indische vader, ontzettend van koken en eten. Koken doe ik nog steeds erg graag. Toch wilde ik me een aantal jaar geleden meer verdiepen in voeding. De reden waarom ik aan de opleiding tot gewichtsconsulent begon. In 2016 haalde ik mijn diploma. Later heb ik me verdiept in voeding voor kinderen. Omdat ik zelf kinderen kreeg, maar ook omdat ik zie dat overgewicht onder kinderen ontzettend toeneemt. Terwijl gezond en lekker eten echt niet lastig hoeft te zijn.

Maar gezond leven gaat niet alleen over lekker eten. Ook beweging en een goede mindset hoort daarbij. In 2019 en 2021 behaalde ik daarom ook mijn diploma’s als Life Coach en Personal Trainer. Want veel mensen bij mij in de praktijk zijn niet alleen op zoek naar hulp met voeding. Ze lopen constant tegen dezelfde problemen aan. Ik geloof daarom meer in een ‘all in one’ loket, waar je naast die voedingstips en die weegmomenten ook hulp krijgt bij het juist stellen doelen en het omgaan met negatieve gedachtes bijvoorbeeld.

Ik gun iedereen een leven in balans. Hoe zweverig dat voor sommigen ook klinkt, het zorgt er bij mij voor dat ik met veel energie de dag doorkom en me volledig kan richten op alles wat ik belangrijk vind.

 

Genoeg over mij. Wil jij nou ook lekker gezond en relaxt leven maar weet je niet waar te beginnen? Neem dan eens vrijblijvend contact met me op. Tot snel.

Waar ik in geloof

 

Lekker eten

Gezonde voeding is echt niet alleen maar sla en wortels eten. Gelukkig niet! Gezond eten bestaat uit het eten van verse producten, het liefst door jezelf bereid. En dat hoeft echt niet moeilijk te zijn.

Slim bewegen

Met een druk gezin, geweldig werk en een eigen stichting ga ik niet elke dag uren in de sportschool aan de gang. Bewegen kun je op veel manieren. Er is altijd een manier die bij jou past, zodat je dit makkelijk vol kunt houden.

Wil jij aan de slag met jezelf?

Neem dan contact met me op

Wees lief voor jezelf

We vragen ongelooflijk veel van onszelf. Meestal omdat we denken dat dit van ons gevraagd wordt. Maar wie lief is voor zichzelf, kan ook meer liefde geven aan anderen.