Personal Training

Wat is Personal Training?

Bij personal training train je onder begeleiding van jouw eigen trainer. De training wordt geheel afgestemd op jouw doelen en niveau. 

Als jij jouw doel wil bereiken, dan is trainen met een personal trainer een goed idee. Of je nu een sixpack wilt trainen of juist op een gezonde manier wilt afvallen, een personal trainer kijkt naar wat je kan en stemt daar de training op af. Op die manier bijft trainen leuk en afwisselend en bovendien liggen je doelen binnen handbereik.

Personal trainen kan een-op-een, maar het is ook mogelijk om met meerdere personen een personal trainer in te huren. De kosten worden dan gespreid.

UItgebreide intake

Om een goed beeld te krijgen van wat je al kunt en weet, neem ik een uitgebreide intake bij je af. Hierin stel ik je veel vragen over wie je bent en welke doelen je hebt, maar ook krijg je een aantal oefeningen zodat ik kan zien waar je sterke punten liggen en waar je nog aan kunt werken.

Op die manier krijg je een persoonlijk trainingsschema dat bij jouw niveau en doelen past. 

gratis

Personal Training 4-Pass

Uitgebreide intake, 4 trainingssessies van 30 of 60 minuten

Vanaf €120

Personal Training 8-Pass

Uitgebreide intake, 8 trainingssessies van 30 of 60 minuten

Vanaf €235

Personal Training 12-Pass

Uitgebreide intake, 12 trainingssessies van 30 of 60 minuten

Vanaf € 350

Losse les Personal Training

Liever een keer los trainen? Dat kan natuurlijk ook. Training van 30 of 60 minuten mogelijk.

Vanaf €30

Groep Training (max 4)

Deel je personal trainer met je vrienden of familie. Gezellig en geheel afgestemd op jullie wensen. De training duurt 60 minuten.

Vanaf €15 p.p

Compleet gezond

Wil jij echt aan jezelf werken? Ga dan aan de slag met voeding, beweging en mindset. In overleg stemmen we het ideale pakket voor.je samen.

Op aanvraag

Meld je nu aan

Wat zeggen anderen

Client Testimonial

Celine heeft mij 2 maanden begeleid bij het sporten. Nadat ik in het verleden al eens heb gesport met een personal trainer was ik verbaasd over haar opmerkzaamheid. Ze kwam er snel achter dat er een aantal spieren in mijn lichaam niet goed ontwikkeld waren, terwijl ik al lang en veel sport. Hierdoor kon ik bepaalde oefeningen niet goed uitvoeren. Op deze spieren hebben we de focus gelegd en met succes, ik ben met veel oefeningen veel sterker geworden en kan ze inmiddels met betere techniek uitvoeren.

Daarnaast houdt Celine altijd rekening met je gemoedstoestand en speelt ze hierop in met de workout. Ze zorgt ervoor dat je het onderste uit de kan haalt en je niet opgeeft. Tijdens de workout is er ook altijd plek voor een praatje en een beetje gekkigheid. Dit maakt het trainen met Celine onwijs leuk! Je bent echt een fantastisch mens en ik ben blij dat ik de afgelopen 2 maanden zoveel uit me zelf heb kunnen halen door jouw ondersteuning. Bedankt!

Tilly